Beeldende vorming

Er wordt op school volop getekend en geknutseld. De kleuters hebben zelfs hun eigen atelier waar ze samen met juf Agnes in kleine groepjes werken, een ochtend in de week. De volgende ochtend bij de inloop zijn er foto’s te zien zodat de kinderen aan hun ouders kunnen vertellen wat ze de dag ervoor gedaan hebben. In de gang bij de kleuterklassen is per thema een fotobord te zien. Alle andere groepen krijgen naast les van hun eigen juf of meester één keer in de 2 weken juf Agnes op bezoek. Hieronder een paar resultaten van afgelopen schooljaar.

dieren Artis van klei C

lente   sint 2

sint   sport & spel 1   sport & spel 2

ziek en gezond   gr 8B Noord Afrikaans kleed

Wilt u nog meer foto’s zien? Bij verschillende groepen is nog wat te vinden. Bij groep 5A staan foto’s van het blaasvoetbal en van het zelfportret aan het begin van het jaar. Bij groep 6B staan foto’s van kaligrafieles en kleine skieërs op hoge bergen. Bij groep 7A staan zelfportretten en voertuigen en bij groep 8A het gezamenlijk wandkleed.