Groep 1/2 C

Nationaal Schoolontbijt

Op dinsdag 7 november hadden wij het Nationaal Schoolontbijt in onze pyjama! Sommige kinderen hadden ook een knuffel mee. Het was heel gezellig en we hebben heerlijk gegeten.

ontbijt1 ontbijt3

Muziekles

We hebben in de klas de eerste muziekles gehad van juf Christie. We hebben een liedje over een haan geleerd. We vonden het erg leuk!muziek

Thema eten en drinken

We zijn bezig met het thema eten en drinken. We hebben het in de klas gehad over wat een kok allemaal doet. Iedereen heeft zijn eigen koksmuts geknutseld.

eten

Herfstwandeling

De herfst is weer begonnen. We zijn met alle kinderen van groep 1C door het Flevopark gelopen en hebben allerlei herfstdingen verzameld voor de herfsttafel. 

herfst3

Een nieuw schooljaar!

Deze week zijn we begonnen met een nieuw schooljaar! De kinderen hadden weer erg veel zin om naar school te gaan. De eerste dag hebben we kennisgemaakt met de nieuwe kinderen die in de klas zijn gekomen. We maken er een heel leuk schooljaar van! 

spelen1   spelen2

spelen3   spelen

spelen4

Een verrassing voor de juffen en meesters

Op onze eerste lesdag stond er een verrassing op het bureau van alle juffen en meesters. Ook wij hebben weer heel veel zin in het nieuwe schooljaar!
 
start