Bovenbouw groepen 5/6/7/8

De bovenbouw bestaat uit 7 groepen; twee groepen 5, twee groepen 6, een groepen 7 en twee groep 8. De bovenbouw coördinator is Orpha Nunes.

Astrid Fenno en Nurcan Turk zijn de leerkrachten van groep 5 A. Astrid staat op maandag tot en met donderdag voor de klas en op vrijdag staat Nurcan voor de groep. Voor meer informatie over deze groep en de laatste activiteiten klik dan op de volgende link: groep 5A.

Marlon Kisoor en Nurcan Turk zijn de docenten van groep 5B. Nurcan staat op woensdag voor de klas, de rest van de week staat Marlon voor de groep. Kijk naar de laatste gebeurtenissen in deze groep: Groep 5B.

Marieke Bouwman is de leerkracht van groep 6A. Marieke staat de gehele week voor de groep. Voor meer informatie over deze groep en de laatste activiteiten klik dan op de volgende link: Groep 6A.

De docenten van groep 6B zijn Lisette Christis en Marjo van Tiggelen. Marjo staat op dinsdag en woensdag voor de groep, de andere dagen staat Lisette voor de klas. Ga voor de laatste activiteiten van deze groep naar: Groep 6B.

De leerkrachten van groep 7 zijn Chahida Makhloufi en Monique Koestal. Monique staat op maandag en vrijdag voor de klas en de andere dagen Monique. Kijk naar de laatste gebeurtenissen in deze groep: Groep 7.

De docent van groep 8A is Rachma el Kouaa. Zij staat de gehele week voor de groep. Voor de laatste activiteiten van deze klas ga dan naar: Groep 8A.

Ria van Dorpel is de leerkracht van groep 8B, zij staat de hele week voor deze groep. Kijk naar de laatste gebeurtenissen in deze groep: Groep 8B.

Anastasia Letnom ondersteunt de gehele week de groepen 5 tot en met 8.