Onderbouw groepen 1/2/3/4

De onderbouw heeft 6 groepen; drie groepen 1/2, twee groepen 3 en twee groepen 4. De onderbouw coördinator is Orpha Nunes

Juf Heidi en juf Nicoline zijn de leerkrachten van groep 1/2 A. Juf Heidi staat woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas. Op maandag en dinsdag staat juf Nicoline voor de groep. Voor de laatste activiteiten van groep 1/2 A kunt u klikken op de volgende link: Groep 1/2 A.

De leerkrachten van groep 1/2 B is juf Fatima. Als u op de volgende link klikt Groep 1/2 B, komt u op de site van groep 1/2 B en ziet u de laatste activiteiten van deze klas.

Juf Assia en juf Michelle zijn de leerkrachten van groep 1/2 C. Juf Assia staat maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor de klas. Op de vrijdag staat juf Michelle voor de groep. Klik op de volgende link om naar de site van groep 1/2 C  te gaan en de laatste activiteiten van deze groep te zien.

Juf Haydee ondersteunt de gehele week de groepen 1 en 2.

De leerkracht van groep 3 A is juf Lieske. Zij staat de gehele week voor de klas. Voor de laatste activiteiten van de groep klik dan op de volgende link: groep 3.

De juf van groep 3 B is juf Marcella. Zij staat de gehele week voor de klas. Voor de laatste activiteiten van de groep klik dan op de volgende link: groep 3.

Juf Nicoline, juf Michelle en juf  Marjo zijn de leerkrachten van groep 4b. Juf Marjo staat op maandag en dinsdag voor groep de groep. Juf Michelle staat er op de woensdag. Juf Nicoline staat op donderdag en vrijdag voor de klas. Als u op de volgende link klikt: groep 4, komt u op de site van de groep hier vindt u de laatste activiteiten van de klas.

Juf Ria en meester Wilco staan in groep 4a. Juf Ria staat er meestal van maandag tot en met vrijdag. Meester Wilco staat er om de week op de vrijdag of maandag. 

 

Juf Anastasia ondersteunt de gehele week de groepen 3 en 4.