Onderbouw groepen 1/2/3/4

De onderbouw heeft 6 groepen; drie groepen 1/2, twee groepen 3 en een groepen 4. De onderbouw coördinator is Robin Regelink. 

Heidi Gerritsen en Robin Regelink zijn de leerkrachten van groep 1/2 A. Heidi staat op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas. Op maandag staat Robin voor de groep. Voor de laatste activiteiten van groep 1/2 A kunt u klikken op de volgende link: Groep 1/2 A.

De docenten van groep 1/2 B zijn Choumissa el Kanfoudi en Fatima. Choumissa staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas en donderdag en vrijdag Fatima. Als u op de volgende link klikt Groep 1/2 B, komt u op de site van groep 1/2 B en ziet u de laatste activiteiten van deze klas.

Assia Amezina en Marijke Boon zijn de leerkrachten van groep 1/2 C. Marijke staat op woensdag voor de klas, op de andere dagen staat Assia voor de groep. Klink op de volgende link om naar de site van groep 1/2 C  te gaan en de laatste activiteiten van deze groep te zien.

Haydee Jensen ondersteunt de gehele week de groepen 1 en 2.

De leerkracht van groep 3 A is Lieske Dofferhoff, zij staat de gehele week voor de klas. Voor de laatste activiteiten van de groep klik dan op de volgende link: groep 3.

De juf van groep 3 B is Marcella Stam, zij staat de gehele week voor de klas. Voor de laatste activiteiten van de groep klik dan op de volgende link: groep 3.

Nicoline Basaran en Marjo van Tiggelen zijn de leerkrachten van groep 4. Als u op de volgende link klikt: groep 4, komt u op de site van de groep hier vindt u de laatste activiteiten van de klas.

Anastasia Letnom ondersteunt de gehele week de groepen 3 en 4.